Ai grijă cui spui secretele tale !

By October 22, 2014 August 31st, 2016 MOTIVATIE

Un tânăr intră într-o farmacie şi cere un prezervativ, spunând farmacistului că este invitat la cină acasă la prietena lui. Cum aceasta este îndrăgostită lulea de el, cine ştie, poate …  “mă distrez puţin cu ea”. Apoi, tânărul se razgândeşte şi mai cere un prezervativ, spunând farmacistului că prietena lui are o soră mai mare care îl provoacă mereu cu gesturi lascive şi cine ştie poate….

Ia cele două prezervative, dar când se îndrepta spre iesirea din farmacie se întoarce şi mai cere unul – pentru că mama prietenei lui este o femeie care se ţine bine şi că uneori îi face fel şi fel de apropouri. Cum în aceasta seara va fi la ea acasa ….. mai bine să fie pregătit.

farmacist

Tânărul ajunge acasă la prietena lui şi este invitat la masă. Prietena lui în stânga în dreptul inimii, sora în partea dreaptă iar mama în faţă. Se asează la masa şi apare tatăl care se aşează în capul mesei.

În acest moment tânărul nostru pleacă capul, îşi împreunează mâinile în poziţie de rugăciune şi începe să se roage, repetând mereu printre alte rugaciuni  :

„Doamne iartă-mă şi mă păzeşte”.

Trec câteva minute şi tânărul nu se opreşte din rugăciune. Surprinsă prietena lui îi spune :

„Dragule nu stiam că esti chiar atât de credincios”.

Tânărul îi răspunde :

„Nici eu nu ştiam că tatăl tău este farmacist” !

 

Concluzie :

Nu discuta planurile şi strategiile tale cu necunoscuţi, indiscreţia ta ar putea distruge organizaţia, firma sau chiar viitorul tău.

PS : Dacă ţi-a plăcut trimite şi altora !

Distribuiri