Bucură-te de mister!

By July 5, 2016 December 20th, 2016 OBIECTIVE SI MOTIVATIE

Bucură-te de mister și nu mai încerca să înțelegi și să controlezi totul deoarece te consumi degeaba. Misterul nu trebuie înțeles, trebuie trăit și simțit.

Fii ceea ce gândești, rămâi în armonie cu propria ta fire, ascultă-ți inima. Lasă lucrurile să se desfășoare și fii un observator, lasă-le să decurgă firesc. În univers totul are o ordine divină, totul se întâmplă cu un scop, de aceea este important să le lași lucrurile să se manifeste fără să opui rezistență. Dacă așteptările tale sunt înșelate nu fi dezamăgit, încearcă să înțelegi că așa trebuia să fie. Era necesar să treci prin acea experiență, întâmplare pe care poate, în momentul respectiv, o consideri o pierdere, însă cu timpul îți vei da seama că de fapt a fost un dar ascuns.

Încearcă să-ți păstrezi calmul, liniștea sufletească și să înțelegi că dorințele tale au legătură cu felul în care ar trebui să fie lumea ta, pe care ți-ai imaginat-o conform trăirilor tale din trecut.

Schimbându-ți gândurile îți vei schimba viața și vei ajunge să-ți trăiești bucuria împlinirii sufletești.

Bucură-te de mister, trăiește-ți viața simțind o stare de mulțumire interioară. Nu mai alerga după lucruri, bunuri, persoane sau funcții pentru că acestea vor ajunge să îți controleze viața, vei ajunge să depinzi de ele și atunci nu vei mai fi un om liber, nu te mai putea bucura de viață. În loc să cauți să obții tot mai mult din orice, mai bine ai începe să practici recunoștința și liniștea sufletească.

Întreabă-te mai des cum ai putea să fii de folos altora. Începe să practici non-acțiunea, începe să înțelegi că totul se întâmplă cu un scop, nu mai opune rezistență schimbării; ceea ce trebuie să se întâmple se va întâmpla; prin ceea ce va trebui să treci, vei trece.

Aceasta nu înseamnă să stai cu mâinile încrucișate și să nu mai faci nimic.

Odată ce vom înțelege natura vremelnică și schimbătoare a lucrurilor, vom înțelege „misterul”. Odată ce vom înțelege natura și misterul, vom fi ghidați de sursa care ne-a creat, care este mai presus decât dorințele noastre, insuflate de egoul nostru.

Amintește-ți în fiecare zi că nu există nici o cale spre fericire, deoarece fericirea este calea. 646x404

Poate gândești acum, în mintea ta, că dacă vei obține cutare și cutare lucru, titlu, statut, bun, iubirea unei persoane etc., atunci vei fi fericit. Îndeplinirea acestor dorințe nu îți vor aduce împlinirea și fericirea decât pentru cel mult o perioadă de timp. Fii sincer cu tine însuți și gândește-te la trecutul tău, la obiectivele și dorințele tale îndeplinite în trecut. Înainte de a le îndeplini, obține credeai sincer că vei fii fericit și mulțumit, iar după ce le-ai obținut, această fericire a trecut în scurt timp. De aceea  îți spun că fericirea este calea, nu destinația.

Fericirea, mulțumirea, liniștea și împăcarea sufletească sunt în tine, iar dacă nu vei avea înțelepciunea să te bucuri de drum, de călătorie, atunci nici obținerea a ceea ce vrei, punctul final, nu îți va aduce fericire și împlinire deplină.

Caută să atragi o stare de fericire și împlinire în orice împrejurare a vieții tale. Nu mai aștepta ca dorințele să îți fie îndeplinite și abia atunci să te bucuri. Bucuria și fericirea este în tine, cât timp vei considera că acestea se găsesc în lucrurile exterioare, în afara ta, nu vei fi împăcat sufletește, nu vei reuși să fii fericit și să te conectezi cu sursa ta divină.

Ai încredere în simțurile și înțelepciunea ta fundamentală, fă-ți un inventar al dorințelor, al obiectivelor tale. Gândește-te bine dacă ai cu adevărat nevoie de ele, fii recunoscător pentru tot ceea ce ai obținut în viață și de la viață până acum.

Dumnezeu lucrează, te sprijină, Universul este alături de tine atunci când tu ești conectat cu el.

Acționează cu multă bucurie și iubire, bucură-te de fiecare moment, trăiește clipa și conectează-te la energia divină care te ajută să obții tot ce vrei și ce meriți în viață și atunci gândurile și acțiunile tale sunt pure și liniștite, lipsite de egoism.

Amintește-ți în fiecare zi că  nu există o cale spre fericire, ci fericirea este calea.

 

www.DaVreauPotsiFac.ro

Distribuiri