Sunt Mircea Chira și vreau să îți împărtășesc niște lucruri pe care nu ți le-am spus până acum despre mine.

Viața mi-a oferit de toate: bucurie, fericire și împlinire, foarte mulți bani și bunuri materiale.

Dar am avut parte și de perioade mai sinistre; perioade și momente de dezamăgire cruntă, pierderi financiare și a încrederii în propria persoană și în tot ce mă înconjura; trădări ale celor pe care alții „i-au lăsat să moară”, iar eu i-am ajutat să ajungă mult prea sus și care apoi s-au întors împotriva mea, deși nu aveau nimic de câștigat în acest fel.
Sunt sigur că știi despre ce vorbesc, probabil și tu ai trecut prin ceva asemănător la un moment dat în viață.
Și cu toate acestea nu regret nici o clipă nimic din ce am făcut și mai ales că am ajutat.
Când ai success, foarte mulți oameni se adună în jurul tău, te ridică în slăvi, te lingușesc contra unui beneficiu. Dar când „cazi”, când ai o perioadă în care lucrurile îți merg prost, aceștia, în loc să te ajute măcar cu o vorbă bună, ei se dezic de tine, îți întorc spatele și nu ezită să îți facă rău.
Vorbesc din experiența personală, am trecut prin astfel de momente, probabil la fel ca și tine, știu ce înseamnă să amâni lucrurile, ce înseamnă să nu știi ce vrei sau să nu ai nici o susținere.
Am căutat răspunsuri și soluții la oameni mai înțelepți decât mine; am urmat zeci de cursuri, formări și inițieri de toate felurile și am început să dau mai departe din experiența și din cunoștințele mele celor care vor să facă ceva semnificativ, care vor să dea un sens vieții lor.
Am susținut sute de seminarii și cursuri cu mii de oameni și am văzut cu ochii mei cum aceștia se schimbă, cum trec la acțiune și reușesc să aibă succes. Mulți dintre ei mi-au spus: „Mircea, noi vrem mai mult! Vrem o continuitate și o comunitate Da! Vreau, Pot și Fac! Vrem o comunitate de acțiune bazată pe experiențe practice, în care să ne susțimnem unii pe alții, să primim și să oferim valoare.”

Așa a apărut Clubul Da! Vreau, Pot și Fac!, un club al oamenilor care au sau vor să aibă un stil de viață Da! Vreau, Pot și Fac!

Aș fi onorat să mi te alături ca membru fondator în această comunitate. Click AICI pentru toate detaliile!

Leave a Reply

Distribuiri