Decizii

By February 27, 2017 LEADERSHIP, MOTIVATIE

Toţi luăm zilnic decizii mai mari sau mai mici, mai importante sau mai puţin importante.

Decidem mereu ce este bine şi ce este rău pentru noi, decidem ce vrem să facem, să obţinem, unde vrem să ajungem.

Zona de confort

 

Toate aceste decizii sunt egale cu zero dacă nu sunt puse în practică. Dacă nu te ocupi de decizia ta, dacă decizia ta nu se află pe agenda ta zilnică atunci deciziile tale se transformă într-o listă de dorinţe şi atât.

Cu alte cuvinte ce vrei să fii mâine, trebuie să faci azi.

Poţi începe prin a vizualiza ziua de mâine, dar aceasta trebuie valorificată azi.

Asta înseamnă că tot ceea ce faci astăzi ori te apropie de visul tău ori te îndepărtează de el.

Fiecare zi o petrecem într-un fel sau altul, fie apropiindu-ne de succes, fie îndepărtându-te de el.

Fie construind pentru succesul nostru, fie reparând pentru succesul nostru. Când eşuăm cu punerea în practică a deciziilor pe care le-am luat, trebuie să le reparăm, iar ceea ce nu am făcut ieri trebuie să facem azi.

Fiecare pas pe care îl faci trebuie să fie orientat spre ţelurile tale, să fie orientat spre înfăptuirea, realizarea deciziilor pe care le-ai luat.

Fiecare pas este realizarea progresivă a succesului tău.

Primirea unei diplome, a unui certificat, a unei licenţe sau acreditări, nu este decât un alt pas spre realizarea şi atingerea obiectivului tău.

Oamenii de succes îşi trăiesc viaţa căutând şi învăţând mereu lucruri noi.

Succesul nu poate fi rezumat la un grad, o diplomă sau un program, la faptul că ai obţinut un lucru. Sunt sigur că ai auzit expresia am muncit toata viata să devin un succes peste noapte”. Vreau să îţi spun că aşa funcţionează lucrurile. O să te trezeşti brusc că începi să fii căutat, că lumea începe să îţi recunoască valoarea, să te felicite şi să îţi ceară sfatul.

În fiecare zi trebuie să înveţi să creşti, să faci ce trebuie şi să fii conştient de propriile tale decizii, să fii în stare să le pui în practică şi să le administrezi. Să faci acele lucuri care te ajută ca într-o zi să fii persoana care îţi doreşti să devii.

Călătoria spre succes este de-a dreptul încântătoare şi este bine să nu fii singur în această călătorie. Fă această călătorie împreună cu cineva cu care vrei să înveţi, să creşti, să te dezvolţi şi să ai succes împreună cu el/ea.

Dacă te interesează să ai o astfel de viaţă, o viaţă în care să cunoşti, să experimentezi şi să administrezi succesul zilnic, atunci îţi propun să facem împreună această călătorie.

 

Mircea Chira

Distribuiri