Fă lucrurile să se întâmple !

By October 5, 2012 August 31st, 2016 MOTIVATIE, PRODUCTIVITATE SI OBICEIURI BUNE

       Fă lucrurile să se întâmple şi nu mai pleca urechea la toţi cârcotaşii care caută mereu „nod în papură”, fără să vadă esenţialul, lucrurile cu adevărat importante.
poza

      De aceea vreau să îţi spun o poveste adevărată aflată de la John Maxwell, pe care am avut plăcerea să îl cunosc personal şi din echipa căruia fac parte (John Maxwell Team Romania).

       Povestea este despre un nou angajat al departamentului de vânzări care îşi scria propriul raport către sediul principal, după ce a lucrat timp de o săptămână în teritoriul său. Acest raport l-a şocat pe directorul de vânzări, deoarece şi-a dat seama că a angajat pe cineva care era analfabet. Iată cum suna raportul: “Eu mers şi văzut o firmă care nu a cumpărat nimic niciodată de la noi şi luat comandă bunicică de la ei. Acu plec în continuare la Nu Yourk “.

       Managerul intrase în panică, dar înainte să apuce să îl concedieze pe acest om a primit un al doilea raport. Acesta spunea: “Eu fost aici numai două zile şi eu vândut de juma dă milion.“

       Managerul nu mai ştia ce să creadă. Nu putea să păstreze un angajat analfabet, dar nu putea nici să concedieze un om de vânzări care a vândut mai mult decât oricine altcineva din această arie. Astfel că a procedat ca orice alt bun manager de departament: a transferat problema preşedintelui companiei.

       În dimineaţa următoare tot departamentul de vânzări a fost uluit să vadă cele două scrisori afişate la avizier, împreună cu un memo de la preşedinte: “ Noi preocupat mult prea mult timp cu scris corect în loc cu vânzări. Să încercăm să ne punem pe picioare. Să citeşte următoarele două scrisori de la vânzător al nostru cel mai bun. El face treabă bună şi ar trebui să faceţi şi voi la fel“.

 

       Continuă să faci treabă bună!

Distribuiri