DA! VREAU, POT ŞI FAC!

Un seminar de resetare şi automotivare la sfârşitul căruia participanţii păşesc desculţi pe un strat de cărbuni încinşi Transformăm teama în putere | Eliberăm forţa din noi

Un seminar unic în România –  o experiență unică!

Un seminar de motivare cu finalizare.

Ce învăţăm punem în practică în timpul seminarului.

Dacă eşti genul de persoană care uneori se simte blocată şi nu trece la acţiune, la fapte concrete, deşi ştie ce are de făcut, atunci acest seminar este pentru tine.

Aici te vei elibera de convingerile limitative şi vei învăţa cum poţi obţine tot ce vrei de la viaţă.  Aici vei găsi răspunsurile la întrebările tale.

Îţi simt nemulţumirea! Ai citit zeci de cărţi, ai fost la multe cursuri încercând să găseşti răspunsul la întrebarea care te macină de ani întregi: de ce nu sunt unde aş vrea să fiu financiar, material şi spiritual?

Ai făcut tot ce ai putut, dar este ceva ce încă te ţine pe loc. Din vremuri de demult, oameni la fel ca tine şi-au pus aceeaşi întrebare.

Din fericire, câţiva au fost în stare să găsească răspunsul la această întrebare şi la multe altele.

De la ei am învăţat şi eu multe secrete, am testat practic pe propria piele aceste lucruri, timp de peste 25 de ani, şi acum vreau să-ţi împărtăşesc şi ţie din experienţa mea.

Vreau să îți dezvălui adevăratele secrete, cum să ajungi să ai succes maxim!

Atenție! Acesta este un seminar inedit în cadrul căruia, după o pregătire de 5 ore, vei avea ocazia și curajul să calci pe un pat de cărbuni încinși și vei realiza că orice este posibil, dacă vrei asta cu adevărat.

Ce înveţi la seminar?

Descoperi cum să obții performanțe de excepție în orice domeniu activezi, folosind cel mai accesibil instrument de autodezvoltare: propria ta minte –  propria ta persoană.

VEI ÎNVĂȚA CUM:

=

Să afli ce vrei cu adevărat - un om care nu ştie ce vrea nu reuşeşte să facă mare lucru în viaţă

=

Să îţi controlezi starea – tot ceea ce facem este influenţat de starea în care ne aflăm, în funcţie de ce stare avem facem anumite acţiuni şi avem anumite rezultate

=

Să poți să îți accesezi ori de câte ori vrei o stare anume pentru a avea rezultatul dorit

=

Să îți prioritizezi lucrurile din viața ta, să fii disciplinat și eficient

=

Să scapi de îndoieli și frici ce te țin blocat

=

Să devii un lider, în primul rând pentru tine, pentru ideile și visurile tale

=

Să îți dezvolți aptitudinile de leadership și să îi faci pe ceilalți să te urmeze

=

Să câștigi mai mult

=

Să îți construiești cariera și viața de succes pe care le meriți

=

Să îți controlezi propriile gânduri și temeri

=

Să elimini blocajele și să treci la acțiune

=

Să îți trezești la viață imensa forță interioară care te va ajuta să devii bogat, celebru și fericit, te va ajuta să obții ce vrei

Ce au de câştigat companiile care îşi trimit angajaţii la curs?

Creșterea și implicarea echipei

Dezvoltarea spiritului de echipă

Motivarea și recompensarea echipei

Creșterea abilităților de comunicare și relaționare între ei și în relația cu clienții

Dezvoltarea abilităților de negociere și vânzare

Organizarea mai bună a timpului și a vieții personale

Creșterea nivelului de leadership a echipei

Ce pierzi dacă nu te înscrii?

Șansa unei resetări personale și șansa unui nou început

Nu vei știi ce te ține pe loc

Nu vei știi cum să îți controlezi stările și vei deveni sclavul lor

Bani și influență

Îți vei păstra îndoielile și frica de a trece la acțiune

Locul pe care îl meriți tu va fi ocupat de altcineva

Vei continua să amâni să faci ceea ce te ajută să evoluezi

Vei continua să fii condus mereu, să depinzi de alții

Secretele care te fac învingător și fericit

CE SPUN CEI CARE AU MAI PARTICIPAT

INVESTIŢIA

Investiția este aproape simbolică în comparație cu experiența inedită la care vei lua parte. Doresc ca investiţia să nu fie o piedică pentru cineva care doreşte să participe şi totodată aplic un principiu ce spune “să fii de două ori mai bun la jumătate de preţ”.

DataOraşLocaţiaOraÎnscriere

GARANŢII

Peste 7000 de persoane, cu vârste cuprinse între 12 şi 70 de ani, inclusiv persoane cu dizabilităţi locomotorii, au păşit pe stratul de cărbuni încinşi în ultimii 5 ani.

Dacă nu eşti mulţumit de experienţa din cadrul seminarului îţi returnăm suma achitată, deci ai o garanție de 200% (primești banii inapoi și rămâi cu informațiile și materialele primite).

DETALII SEMINAR:

Durata: 5 ore – la finalul cărora vei avea ocazia de a călca desculţ pe un pat de 4-5 metri lungime de cărbuni încinşi. Mersul pe cărbuni încinși este opțiunea fiecăruia (nu este obligatoriu), dar peste 90% dintre participanți aleg să o facă.

Acest seminar este pentru persoane clinic sănătoase. Dacă vă aflați sub tratament sau consiliere psihologică, cereți acordul medicului sau psihologului dvs.

Accesul tinerilor sub 18 ani se face doar cu acordul scris al părinților.

Recomandăm o ținută lejeră, având în vedere exercițiul de la final, mersul pe cărbuni, care se face cu tălpile goale.

ATENȚIE: locuri sunt limitate, în funcţie de capacitatea sălii. Vă rugăm să vă rezervaţi locul din timp.

Despre mersul pe cărbuni încinși

Mersul pe cărbuni încinşi este practicat sub diverse forme de mii de ani, uneori acesta fiind chiar un test pentru credinţa religioasă. În cazul de față acest exerciţiu nu are conotaţii religioase sau mistice.

Mersul pe cărbuni încinși reprezintă o experienţă inedită în ceea ce priveşte încrederea în sine, în urma căreia oamenii se schimbă, se dezvoltă, cresc personal, văd şi simt că au făcut un lucru care până atunci îl credeau imposibil.

Lecţia pe care o învaţă cei care trec prin această experienţă este că pot reuşi să facă orice, atâta timp cât au încredere în forțele proprii. Aceștia vor învăța cum să își găsească întotdeauna resursele necesare şi vor fi capabili să treacă efectiv la acţiune şi fapte concrete.

DESPRE MIRCEA CHIRA

”Mircea Chira este mai mult decât un om ce merge pe cărbuni.

Mircea Chira ne-a dat bucăţele din el, din ceea ce el a învăţat pe propria piele, din propriile lui lecţii de viaţă.

Nu trebuie să treci pe acolo, poţi învăţa că pe unde a trecut a fost al naibii de greu.

Dar dorinţa de a fi ‘viu’, l-a adus aici. Sincer, modest, simplu, complex, haios, deschis, senin, relaxat, implicat. Mircea Chira ne-a învăţat să pescuim.

Mircea nu mi-a schimbat viaţa, nu. Mi-a schimbat calitatea vieţii şi datoriţtă lui am mai crescut pe nivele vieţii cu vreo 7 puncte.

Pentru asta şi pentru tot ceea ce am învăţat de la el şi cu el, îi multumesc din suflet.”

REBECCA MARI-MOHL

DE CE AM ALES MERSUL PE CĂRBUNI ÎNCINȘI?

Viața m-a pus de mai multe ori la pământ și de fiecare dată m-am ridicat mai întărit și cu mai multă poftă de viață și acțiune datorită credințelor, crezurilor mele.

Pentru că în adâncul sufletului meu cred că acest seminar/workshop aduce o schimbare, transformare profundă în modul de gândire și acțiune a oamenilor.

Am trecut prin momente grele când mi-am pus întrebarea dacă mai merită să susțin un workshop atât de complex. Și de fiecare dată, ca din senin, apărea cineva care îmi mulțumea pentru tot ce a însemnat pentru el participarea la acest eveniment, pentru schimbarea în bine și întorsura pozitivă pe care a luat-o viața lui.

Am considerat asta un semn de la Dumnezeu, care mi-a reamintit că menirea mea este să ajut cât mai mulți oameni să aibă mai multă încredere în ei înșiși, să treacă la acțiune, la fapte concrete.

Pentru că prea mulți oameni ”mor” în jurul vârstei de 30 de ani și sunt îngropați la 70 de ani. Un om este ”mort” atunci când își pierde sensul vieții, credința, încrederea în el și renunță la visurile lui.

Te aștept și pe tine să testezi puterea acestui eveniment!

Întrebări frecvente

Există riscul să mă ard?

Mersul pe cărbuni se face la sfârșitul unei pregătiri de 3 ore, timp în care poți hotarî dacă vrei să testezi acest exercițiu. Din experiența seminariilor anterioare, 90 % dintre participanți aleg să îl facă, iar micile incidente se situeaza în limita a 1 %.

Cum mă înscriu și cum plătesc?

Completează formularul din secţiunea CALENDAR EVENIMENTE, alege evenimentul la care vrei să participi, apoi completează formularul de înscriere. Vei primi în maxim 24 h o factură proformă pe baza căreia vei putea efectua plata, cu ordin de plată sau direct la ghișeul oricărui oficiu bancar. Dacă plăteşti direct la bancă, să ai la tine cartea de identitate şi datele de pe factura proformă sau o copie după aceasta.

Înscrierea pe Facebook îmi asigură un loc în sală?

Doar inscrierea pe acest site şi achitarea anticipată îți garantează locul în sală, locurile fiind limitate.

De ce este prețul atât de mic?

Pentru că vreau să dau șansa tuturor să participe, iar prețul să  nu fie un impediment.

Nu fac acest eveniment pentru bani, fac bani pentru a-l susține în continuare.

Te aștept și pe tine să testezi puterea acestui eveniment!

Ce se întâmplă dacă plătesc şi nu mai pot ajunge?

Vii la următorul eveniment din orice oraş sau transferi dreptul de a participa unei alte personae. Te rugăm să ne contactezi în legatrură cu orice modificare, pe email (contact@mirceachira.ro) sau la telefon (0788 000 080).

Se poate înregistra evenimentul?

Fiind un seminar interactiv, pentru respectarea intimităţii participanţilor orice înregistrare audio și/sau video sunt interzise. Se pot face înregistrări audio/video şi fotografii doar în momentul în care se trece pe cărbuni încinşi.

Vrem să venim mai multe persoane, suntem un grup. Putem beneficia de o reducere specială?

DA, vă rugăm să ne contactaţi pentru detalii.

Când este ultima zi de înscrieri?

Înscrierea și plata se fac anticipat.Ultima zi în care se mai pot face înscrieri este cu 7 zile înainte de data în care are loc seminarul.

Pentru fiecare eveniment în parte, găsești detalii exacte aici

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Fii primul care află când este un eveniment în apropierea ta. Completează formularul de jos cu datele tale şi vei primi informații utile și relevante despre motivare și leadership. În plus, vei primi şi un bonus supriză!

Ai întrebări?

Colega noastră Debora îți răspunde cu drag.

Telefon: 0788000080 (orar Non-stop)

Email: office@mirceachira.ro

Shares
Share This
Inscriere/