Ce spun cei care au participat la evenimente:

Am o parere excelentă despre acest curs. Am reușit să trec peste câteva bariere pentru care sunt recunoscător. Nu credeam.

Excelent, un training bine structurat. Atmosfera creată de trainer a fost deosebită pentru a acumula informații utile.

Am venit la acest curs pentru ca eram pregatit sa imi schimb atitudinea si sa cresc firma din care faceam parte. Schimbarea mea de atitudine si modul in care purtam o negociere sau chiar o simpla discutie de afaceri s-a observat imediat dupa participarea la curs, fiind simtite si chiar observate de catre colegii si partenerii mei. A fost o investitie care mi-a adus inzecit beneficii, pot spune pe toate planurile, deoarece am devenit un profesionist si asta datorita principiilor invatate la curs, pe care apoi le-am aplicat cu usurinta. Recomand cu tarie!

Trainingul m-a schimbat. Dacă până ieri nu mă imaginam ținând o prezentare sau training și refuzam orice propunere de acest gen, de maine aș putea accepta așa ceva.

De cateva zile am participat la un seminar, mai altfel ,dar foarte interesant, punctat cu exemple personale, lectii invatate, scurte parabole care exemplificau cat mai bine cele expuse de Dl. Mircea Chira. Toate expunerea de 3 ore s-a axat pe experienta personala a vorbitorului, fiind un seminar unic presarat cu principii si strategii sanatoase despre viata, comunicare, lidership, spargerea brarierelor fricii, despre convingeri si multe alte lucruri demne de retinut!

Interesant, captivant, instructiv, util. M-am simțit bine. M-a scos din cotidian. Foarte interesant.

Trainingul a fost excepțional. M-am simțit foarte bine, am redus tracul vorbirii în fața auditoriului, m-am distrat la jocuri și am ajuns să nu îmi mai fie frică să spun ce-mi trece prin minte!

Am aflat informatii interesante, foarte utile. M-a ajutat sa imi cunosc mai bine plusurile si minusurile.

Cursul mi-a adus plus valoare prin informație și tehnici.

In prima instanță m-am simțit subit cuprins de emoții. Pe parcurs am scăpat de acestea datorită a ceea ce am exersat și aplicat în curs.

Trebuie sa recunosc ca nu a fost primul curs de acest gen la care particip, dar trebuie sa recunosc si faptul ca este primul curs de acest gen in urma caruia am reusit sa aplic ceea ce am invatat acolo si nu am ramas doar cu cateva coli scrise si cu banii aruncati. Acest lucru datorita modului practic de desfasurare a cursului si modului in care trainerul a predat si a transmis informatia cursantilor. Recomand cursul!

O experiență minunată din care am avut de învățat foarte multe lucruri interesante. M-am simțit minunat la acest training, aș fi simțit nevoia de a avea parte de mai multe zile

Un curs foarte constructiv, pentru viitor. M-am simtit foarte bine si ma bcuur ca am participat; am cunoscut lucruri noi si persoane foarte placute.

Domnule Mircea, va multumesc pentru ceea ce am invatat la curs, am reusit sa imi gasesc un loc de munca in doua saptamani dupa curs. Tot timpul mi-a fost frica sa particip la interviuri. Aplicand ce m-ati invatat la curs, am primit doua oferte de munca.

M-am simțit foarte bine. Este exact ceea ce căutam: o modalitate de a învăța și exersa vorbitul în public într-un mod foarte plăcut și antrenant.

A fost un training foarte util, cu aplicabilitate practică. M-am simțit foarte bine la acest curs. Trainerul ne-a introdus și indus în mod plăcut și util o serie de tehnici privind respirația, pronunția, discursul, dezinhibarea.

A fost exceptional, cred ca au fost mai multe traininguri intr-un singur curs.

Un training interesant care te ajută atât pe plan personal cât și profesional.

Mi-a placut foarte mult, am aflat multe lucruri, m-am autodepasit. Cursul a fost foarte bine gandit si structurat.

M-am simțit extraordinar de bine la acest curs. Consider că a fost benefică participarea mea și aș vrea să mai particip la un astfel de training.

A fost un curs interactiv la care descoperi că aspecte banale ale personalității tale au o putere mare de influență asupra celorlalți.

De un real folos pentru a te pregăti în această aventură de vorbitor. Cursul acesta este doar vârful icebergului. Este doar începutul pregătirii tale ca vorbitor profesionist.

A fost o experienta inedita. Credeam ca sunt un esec in ceea ce priveste public-speaking-ul, insa am descoperit din mine.

Trainingul identifică corect problemele și oferă soluțiile potrivite. La început mi-a fost greu, dar am aflat foarte multe lucruri pe care sper să le pot perfecționa și folosi concret.

Este un curs util in orice moment, oricui. Mi-a placut usurinta trainerului de a vorbi cu noi, desi nu ne cunoastea

Am aflat despre cursul de influenta si persuasiune de la cativa colegi din Sibiu care au participat la acest curs si care mi-au recomandat cursul, spunandu-mi: poti sa fii sigura inca de acum ca daca vei participa la acest curs, cunostiintele dobandite le vei aplica de-a doua zi. Este foarte adevarat in urma cu ceva timp am participat la curs, iar ceea ce am invatat am pus in practica si evident rezultatele s-au vazut imediat. Recomand tuturor cursul!

A fost cel mai bun training la care am participat, am reuși să-mi gestionez mai bine emoțiile în fața unui public, să privesc publicul, să am mai multă încredere în mine. Un trainer minunat care ne-a captat permanent atenția cu o mulțime de informații și exemple, ne-a făcut să ne simțim relaxați și să avem încredere că putem deveni adevărați public speakeri.

Mircea, vreau sa iti spun ca a fost un curs excelent, am invatat mai multe lucruri decat ma asteptam. Cred ca niciodata nu am reusit sa invat atat de multe lucruri intr-un timp atat de scurt si mai ales am invatat cum sa le fac si sa le aplic in mod concret.

Un curs foarte bun! Merita sa participi la acest curs. Vei fi placut impresionat de tot ce vei afla.

O abordare practică a problemelor reale cu care te confrunți în discursul public.

Cursul a fost desavarsit, pot spune cu convingere ca am acumulat cunostiinte pe cale le voi aplica in practica pe viitor cu usurinta.

Am fost la cursul tau acum doua luni, vreau sa iti spun ca am aplicat doar o parte din ce am invatat la curs si am reusit sa fac lucruri in doua luni ce nu am facut in doi ani. Prietenii mei se intreaba ce naiba se intampla cu mine, cum de m-am schimbat atat de mult.

A fost extraordinar! M-am simțit foarte bine. Programul este foarte antrenant. Nu am crezut că niște jocuri atât de simple pot fi atât de utile.

Excelent, mi-a dat multe instrumente utile. A fost un curs plin de bună dispoziție cu aplicabilitate practică.