Workshop de mers pe cărbuni încinși

By September 22, 2016 April 13th, 2017 ELIMINAREA AUTO-SABOTAJULUI

Cum eliberezi forţa din tine şi transformi teama în putere

În cadrul acestui workshop de 5 ore nu doar vei afla cum să o faci, dar vei fi și capabil să îţi eliberezi forţa ce stă adormită în tine, vei putea să îţi transformi teama în putere.

Vei descoperi cum să ştii ce vrei cu adevărat. Vei afla cum să îţi controlezi propriile stări.

La sfârşitul seminarului, ți se va oferi ocazia de a călca desculţ pe un pat de 4-5 metri de cărbuni încinşi.

Mersul pe foc, pe cărbuni încinşi are o notă de senzaţional ce poate să facă ca mesajul acestei acţiuni să se piardă, dacă se insistă pe acest lucru. Dar tot ce se învaţă şi se întâmplă în cadrul workshopului este mult mai important și mai profund decât mersul pe cărbuni.

Mersul pe cărbuni încinşi reprezintă o experienţă pentru puterea personală şi o metaforă pentru posibilităţi, o ocazie pentru tu să faci ceva ce înainte considerai ca fiind imposibil.

Mersul pe cărbuni încinşi îți va demonstra că schimbarea este posibilă şi te va face să îți controlezi stările şi manifestările comportamentale atât de mult, încât următorul pas va fi să treci la acţiune, să obţii rezultate noi, chiar dacă teama şi alţi factori limitativi şi perturbatori îți vor sta în cale.

Acest exerciţiu spectaculos îl ajută pe cel care îl face să îşi formeze o nouă reprezentare interioară despre propriile posibilităţi, va afla şi se va convinge personal că resursele lui sunt nelimitate.

Totul depinde de fiecare persoană în parte şi de pragul limitativ pe care și-l stabilește singură._DSC0683

Participând, vei conştientiza şi te vei convinge că poți face multe lucruri pe care până atunci le credeai imposibile.

Mersul pe cărbuni încinşi este practicat sub diverse forme de mii de ani, uneori acesta fiind un test pentru credinţă (religioasă).

La evenimentele susținute de mine, acest exerciţiu nu are conotaţii religioase sau mistice. Reprezintă o experieţă adevărată în directă legătură cu încrederea în sine. După o astfel de experienţă oamenii se schimbă, se dezvoltă, cresc personal, văd şi simt că au făcut un lucru considerat de ei imposibil şi acest lucru le sparge pragul limitativ sau, cel puțin, îl ridică foarte sus.

Cine pășește pe cărbuni încinşi îşi dezvoltă capacitatea de a comunica foarte bine cu el însuși şi de a se automotiva să trecă la fapte, la acţiune, să îşi transforme frica în putere, să depăşască toate paradigmele din trecut, care încă îi bântuie existenţa.

Lecţia pe care o înveţi trecând prin această experienţă este că poți reuşi să faci orice, atâta timp cât crezi că poți. Îți vei găsi întotdeuna resursele necesare şi vei fi capabil să treci efectiv la acţiune şi la fapte concrete.

Când participanții se află în faţa focului, în faţa patului de cărbuni strălucitori, înainte de a păşii peste, ei strigă: „DA! VREAU! POT ȘI FAC!”.  Acest mesaj rămâne întipărit în subconştient şi îi determină să facă, să acţioneze mereu.

Şi TU poţi face orice crezi este posibil!

www.DaVreauPotsiFac.ro


 

Distribuiri